Over ons

The Greencloud is een online interactief platform waar je een breed scala aan ‘’groene’’ producten ontdekt die passen bij jouw interieur. Het platform stelt je in staat om op een gemakkelijke manier je eigen moodboards, projecten of producten samen te stellen. Dit alles op het gebied van groen en decoratie.

Een inspirerend proces

Van sfeer naar product naar order dat is de vuistregel geweest tijdens de ontwikkeling van The Greencloud. Het unieke aan The Greencloud is daarom ook dat je daadwerkelijk over kan gaan tot offerte of bestelling. De ambitie van The Greencloud is om interieurontwerpen gezond, inspirerend en praktisch toepasbaar te maken. Login met je persoonlijke account en ontdek de inspirerende mogelijkheden van The Greencloud! Een gedetailleerde uitleg over de werking van The Greencloud bekijk je hier.

The Greencloud by Hydrozorg

Initiatiefnemer en tevens ontwikkelaar van The Greencloud is Hydrozorg. Veel groenprojecten ontstaan de laatste jaren door co-creatie. Door de samenwerking met (interieur)architecten, projectinrichters en stylistes aan te gaan, kunnen wij in een vroeg stadium van het ontwerp traject meedenken over de invulling van het groen. The Greencloud helpt je om het groen reeds in de ontwerp fase mee te nemen. Op deze manier wordt het daadwerkelijk geïntegreerd in het ontwerp en is de toegevoegde waarde hiervan vele malen groter. Het platform helpt je vooral om dit op een eenvoudige maar tegelijk ook professionele manier te doen. Op deze manier maken we samen gebouwen groener, creatiever en gezonder.

Een groene locatie ontwikkelen?

Wil je van jouw ontwerp een inspirerende groene leef -en werkomgeving maken? Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@thegreencloud.nl in om je persoonlijk inlog aan te vragen. Wij zullen je aanvraag bekijken en vervolgens toegang geven tot dit interactieve platform.

Aanmeldformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
{{ errors.first("field_15") }}
 

We wensen je heel veel groene inspiratie!
Team The Greencloud

×
Er is wat fout gegaan, controlleer het onderstaande;
{{ messageText }}