Platform

In 3 stappen van een ontwerp naar een inspirerende groene (werk) omgeving. We hebben een diversiteit aan inspiratiebeelden voor je verzameld die je kunt filteren in de zoekbalk. Zo kunnen we je passende inspiratiebeelden tonen waar jij naar op zoek bent. De inspiratiebeelden zijn voorzien van een pointer of meerdere pointers die het je nog wat makkelijker maken om bepaalde producten toe te voegen aan je moodboard of project. Na inspireren kom je terecht in de creëer fase waar je je inspiratiebeelden gaat verwerken in je eigen ontwerpen. Klaar met creëren? Zet nu je creatie gemakkelijk om in offerte voor jou of voor jouw klant. We leggen het hieronder stap voor stap nog even rustig uit.

#1 Inspireren

Een groene leef -en werkomgeving begint met het vinden van inspiratie. Put inspiratie uit sfeeritems, de kennisbank en ons brede scala aan plantenbakken en planten. Tijdens je inspireer momenten voeg je gemakkelijk beelden toe aan een moodboard om uiteindelijk de gewenste uitstraling te creëren.

#2 Creëren

Sla je inspiratie op in zelf aan te maken moodboards. Maak gebruik van de door ons voorgestelde ideeen of ga zelf aan de slag. Vervolgens maak je van je moodboard een project en voeg je de planten en producten toe aan je eigen plattegronden en ontwerpen. Heb je zelf inspiratie beelden gezien elders op het web dan voeg je deze gemakkelijk toe aan je moodboard.

 Wij denken graag met je mee in het creatie traject en daarom is het mogelijk om per project een discussie op te starten met één van onze groen experts. Zo kan je binnen het platform blijven voor al je vragen en/of opmerkingen.

#3 Faciliteren

De gekozen producten worden verzameld en overzichtelijk in een offerte gezet. Deze offerte (voorzien van je bedrijfslogo) kan je desgewenst delen met jouw eindklant en kan dan besteld worden. The Greencloud levert, richt het in en verzorgt de nieuwe groene locatie.

Stel zelf je producten samen

Ben je specifiek op zoek naar een bepaald product of wil je graag zelf je eigen samenstelling bepalen? Dat kan met de productconfigurator. Door middel van een aantal vragen wordt je door de configurator geleid waarbij je uiteindelijk tot jouw unieke samenstelling komt. Voeg vervolgens de samenstelling toe aan je moodboard of project.

Waarom groen?

In de uitgebreide kennisbank vind je actuele artikelen, rapporten, video’s en overige groen gerelateerde zaken. Voeg een specifiek artikel toe aan je moodboard om zo extra lading te geven aan je ontwerp.  Wil je dus meer weten over de impact van groen of de wijze waarop groen ingezet kan worden? Dan is de kennisbank binnen The Greencloud de plek voor informatie.

Totaal overzicht

Orders, onderhoud geschiedenis of onze afspraken nog eens terug kijken? Dat kan in je persoonlijke portalomgeving. Geheel ingericht zodat je alles op één plek kunt terug vinden. Dit portal geeft een overzicht van alle lopende en gesloten projecten/orders en laat je in één oogopslag zien wat onze afspraken met elkaar zijn. Als extra functionaliteit kun je hier alles volgen wat betrekking heeft op je geplaatste order. Van bevestiging tot aan de leverdatum, alles is te volgen!

Wij staan voor je klaar! 

Onze groen experts staan voor je klaar. Via de chat zijn wij bereikbaar voor al je vragen met betrekking tot The Greencloud. Zit je in een moodboard of project? Dan kan je daar ook altijd een discussie starten.

 

×
Er is wat fout gegaan, controlleer het onderstaande;
{{ messageText }}